Computer Repair

Reparatie van PC’s – Laptops en iPhones

U kunt in onze winkel terecht voor de aanschaf van een nieuwe pc, computer of laptop, ook meerdere computers of laptops tegelijk met alle daar bijbehorende rand apparatuur voor bedrijven of scholen. Bovendien repareren wij uw defecte pc of laptop op professionele wijze, indien gewenst met prijsopgaaf vooraf. Wij repareren ook computers en laptops van andere merken. (HP, Compaq, Medion, Packard Bell, Acer, Asus, MSI, Toshiba, Sony enz….)

Ook voor mensen die zelf niet bij machte zijn hun laptop of desktop pc ter reparatie aan te bieden hebben wij een haal en breng service.

Bel ons gerust. Voordat wij tot reparatie overgegaan wordtaltijd even telefonisch contact met u opgenomen over de kosten van de reparatie, zodat uniet voor verrassingen komt te staan.

Ons bedrijf levert ook computers en  cursus pc ‘s  aan bedrijven, particulieren, scholen, overheid …, en wij onderhouden deze ook. Daardoor zijn wij met name ook ingespeeld op de startende (oudere) computer gebruiker. Deze laptops of pc ’s kunnen wij precies aanpassen aan het gebruik dat u wenst.