Computer Repair

Reparatie van PC’s – Laptops en iPhones

By - admin

De beste accessoires voor uw computer of laptop

Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor uw computer of laptop. Zo zijn er accessoires die het gebruik comfortabeler maken of juist gewoon voor de leuk. Daarbij zijn de accessoires uitgevoerd in diverse kleuren en materialen, er zit voor iedereen wel wat bij.

We gebruiken onze computer en laptop voor van alles, van boodschappen doen tot werken, en van tv kijken tot sportwedden. Vooral dit laatste wordt steeds populairder dankzij bookmakers zoals bet777.be die naast sportweddenschappen een online casino aanbieden. Met alle uren die we achter de computer doorbrengen is het geen overbodige luxe om nuttige accessoires aan te schaffen.

Bureaustoel

Als u regelmatig last heeft van uw rug dan is een goede bureaustoel onmisbaar. Een ergonomische stoel helpt om uw zithouding te verbeteren en voorkomt daarbij zowel rug- als nekklachten. Als u graag aan gamen doet dan is een sportieve gaming stoel een geweldige toevoeging.

Toetsenbord en muis

Als u veel op uw laptop werkt dan is een los toetsenbord een fijne aanvulling. Een los toetsenbord werkt vaak toch iets fijner dan het ingebouwde toetsenbord van uw laptop. Daarnaast zijn de losse toetsenborden meestal uitgebreider. U kunt het afmaken met een losse, ergonomische muis. Verder heeft u keuze uit stijlvolle toetsenborden en muizen, als u niet tevreden bent met uw huidige model. Toetsenborden en muizen zijn doorgaans via kabels aan te sluiten of gewoon via een kleine usb-stick.

Schoonmaakdoekje

Het schoonmaken van uw beeldscherm doet u het beste met een speciaal microfiber reinigingsdoekje. U kunt beter geen normaal schoonmaakdoekje gebruiken want deze zijn doorgaans te ruw, hierdoor kunt u mogelijk uw beeldscherm beschadigen. Deze reinigingsdoekjes zijn daarbij te gebruiken voor uw smartphone, brillenglazen en cameralens.

Monitor

Of u nu van gamen houdt of thuiswerkt, een extra monitor komt heel goed van pas. Dit is zeker het geval als u enkel uw laptop gebruikt en de laptop niet zo’n groot beeldscherm heeft. U kunt bij een aantal laptops zelfs meerdere monitoren aansluiten.

Monitorstandaard

Als u op uw computer werkt dan moet u langdurig naar beneden kijken aangezien het beeldscherm niet op ooghoogte staat. Door middel van een monitorstandaard kunt u dit oplossen. De standaard heeft de juiste hoogte om ervoor te zorgen dat de laptop op ooghoogte staat wat stukken beter is voor uw nek en rug. Onder de standaard heeft u vaak ruimte over om spulletjes op te bergen zoals accessoires voor uw computer.

Speakers

Ga voor het beste geluidskwaliteit met extra speakers. Voortaan wordt het luisteren naar muziek of het kijken van films nog beter dankzij uw gave geluidsinstallatie. Ook hierbij heeft u keuze uit speakers die u via kabels kunt aansluiten of gebruik bluetooth speakers. Nog een voordeel? U kunt de speakers tevens gebruiken voor uw smartphone.

Externe harde schijf

Nooit meer een geheugentekort dankzij een externe harde schijf. De externe schijf is ideaal voor een back-up en door het compacte formaat kunt u het heel eenvoudig meenemen. Verder is de harde schijf gemakkelijk te gebruiken als u bestanden wilt overzetten naar een andere computer of laptop.

Bril met blauw licht-filter

Een nieuwe trend van de laatste jaren, de bril met blauw licht-filter. Door lang naar een computer beeldscherm te kijken kunnen uw ogen vermoeid raken, deze bril kan hierbij helpen. Door het blauwe licht-filter wordt een groot gedeelte van het licht van uw scherm gefilterd. Het resultaat is minder vermoeide ogen en minder geknijp.

Kabelmanager

Nooit meer gedoe met kabels die in elkaar verstrikt raken door het gebruik van een kabelmanager. Deze managers zijn beschikbaar in verschillende modellen. Er zijn bijvoorbeeld kabelmanagers voor aan uw bureau of in de vorm van een doosje waar u de kabels in kunt verbergen.